Szép kártya elfogadóhely

Gyorslinkek

    Általános Szerződési Feltételek

Térkép


Ankervilla nagyobb térképen való megjelenítése

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

 

Az Anker Villa Balatonszárszó üdülőövezetében, Balatonszárszó és Balatonföldvár határán található. Új építésű - 2010. óta üzemelő - apartmanházunk kulturált, kényelmes pihenést biztosít kedves vendégeink számára. Kiváló lehetőségeket találnak itt a kikapcsolódásra vágyó, gyermekes családok.

 A zömmel másfél szobás apartmanok tágas előterekből nyílnak. A nappali szobák a földszinten közvetlen kertkapcsolatosak, az emeleten és a tetőtérben kisebb erkéllyel rendelkeznek. Valamennyi apartmanban jól felszerelt konyharész, hűtőgép és tágas, zuhanyzófülkés fürdőszoba található. Apartmanjaink egy része klímaberendezéssel ellátott. Az étkezés az apartmanokban kialakított konyharészben, önellátásban oldható meg.

 

 

A szabadon álló épület mind a négy égtáj felé tájolt; három oldalról saját - 8.000 m2-es - zöldterület övezi. A kert jelentős része fák által árnyékolt, de természetesen vannak napos területek is. A zöldterület kiváló lehetőséget biztosít játékra, napozásra, szabadtéri sütögetésre.

 A Balaton partja az épülettől mindössze 150 méterre található. Az 500 méternyi távolságra lévő családias hangulatú Bendegúz téri szabadstrandon főszezonban büfé üzemel.

 Üzletek, posta és vasútállomás Balatonszárszó és Balatonföldvár települések központjában, az üdülőtől kb. 1500 méterre találhatóak.