Általános Szerződési Feltételek

 

 

Kérjük kedves vendégeinket, hogy figyelmesen olvassák el az alábbi szerződési feltételeket: 

1. Szállásfoglalás

 

Előzetes szállásfoglalásra írásban, telefonon vagy E-mail útján van mód. Ezen egyeztetés után - a megadott határidőig, banki vagy postai átutalás útján - a Vendégnek foglalót kell fizetnie. A szobafoglalás csak az adott összeg megfizetése után válik elfogadottá. A foglaló időbeni megfizetése hiányában az előzetes szobafoglalást automatikusan töröljük.
A foglaló mértéke: a teljes időszakra szóló bruttó szállásdíj 20 %-a.

Áraink minimum 7 éjszakára szóló foglalás esetére érvényesek.
Rövidbérlemény (pl. 1 – 3 éjszakai szállás) lehetséges. A rövidbérlemény felára a teljes bruttó szállásdíj 10 %-a.

 

2. szállás lemondása

 

Főszezoni időszakra szóló megrendelés esetén az érkezés előtt 30 nappal, míg főszezonon kívüli időszakra szóló megrendelés esetén az érkezés előtt 15 nappal díjmentesen mondható le a szállásfoglalás.

Elfogadott lemondás esetén a befizetett foglaló a felmerült költségek / pl. visszafizetés banki, postai díja /, továbbá 1000 Ft ügyintézési költség levonása után kerül visszafizetésre.

 A fenti időszakokon belüli lemondás esetén nincs mód sem a foglaló, sem annak részösszegének visszafizetésére.

 

3. Fizetési feltételek

 

Érkezéskor, még a beköltözés előtt ki kell egyenlíteni a visszaigazolásban megadott szállás és egyéb költségeket.
Amennyiben a vendég a banki átutalást választotta fizetési módként, gondoskodnia kell arról, hogy érkezés előtt min. 2 munkanappal szállásdíja megjelenjen a szállásadó bankszámláján.

 

Szállásadó nem köteles a szállást átadni, amennyiben a Vendég nem hajlandó a visszaigazolás szerint lefoglalt időszak teljes költségét kifizetni. Amennyiben a Vendég ezért nem veszi igénybe a szállást, úgy a befizetett foglaló a szállásadót illeti.

 

4. Költségek

 

Árainkat bruttó árakként kell érteni, azaz tartalmazzák az ÁFA-t.

A szállásdíjon felül minden 18 éven felüli vendég után üdülőforgalmi adót kell fizetni, a helyi Önkormányzat rendeletével összhangban

380 Ft./fő/éj összegben.

 

5. Maximális létszám

 

A szállásfoglalás a megrendelésben jelzett és visszaigazolt létszámra szól. Ezt meghaladó igény csak a szállásadó általi elfogadás és a költségeknek a Vendég általi rendezése után teljesíthető.

 

6. Érkezés és távozás

 

A szobakulcsok az érkezés napján 14 órától vehetők át, míg a szobákat az elutazás napján de. 10 óráig kell elhagyni.

Az üdülőház vendégkönyvet köteles vezetni. Ehhez szükség van minden egyes vendég személyi adataira (pontos név, lakcím, szül. hely és idő, sz.ig. vagy útlevél szám).

 

7. Egyéb feltételek

 

A szállást minden esetben kitakarítva adjuk át. Az elutazás előtti alapvető rendrakás (edényeket tisztán a helyükre helyezni, szemetet az udvaron elhelyezett tárolóedényekbe tenni, ágyneműt lehúzni, padlót felseperni) a vendégek feladata, míg a végtakarítást a szállásadó végzi.

 

Személyenként ágyneműt és 1 db. törölközőt biztosítunk.

Az üdülő területére házi kedvencek nem hozhatók.

Az üdülőház épületében, így a teraszokon is tilos a dohányzás.

 

8. Károkozás

 

A Vendég köteles a szállást és a berendezési tárgyakat rendeltetésének megfelelően használni. Amennyiben ennek be nem tartása miatt keletkezik kár, azt a Vendég az elutazás előtt köteles rendezni.

 

 A szállásfoglalás visszaigazolásában megadott foglaló Vendég általi megfizetése egyben azt is jelenti, hogy megismerte és elfogadta a jelen ÁSZF minden egyes pontját.

 

 

 

ANKER VILLA ÜDÜLŐHÁZ

8624 Balatonszárszó, Tábor u. 4.

www.ankervilla.hu

e.mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.